“Ik wil partner worden van de Startersdag in mijn regio. Kan dat?”
Ja! Startersdagen.com heeft altijd plaats voor nieuwe, inspirerende kennispartners in de lokale regio. Betrokken ondernemers die graag willen deelnemen aan een Startersdag en tijdens deze events hun kennis willen delen met starters. Welkom!

Wat houdt deelnemen aan een Startersdag eigenlijk in?
Op een Startersdag kun je als ondernemer voor diverse opties kiezen. Je kunt standhouder zijn op de Startersmarkt, maar ook een presentatie geven of een workshop aanbieden. Waar kies jij voor?

Partner worden van Startersdagen.com. Wat heb ik er zelf aan?
Wanneer je als kennispartner deelneemt aan onze events, kom je in contact met starters. Oriënterende pré-starters op zoek naar ideeën en sturing, net begonnen starters, met de behoefte aan wat begeleiding en bevestiging en scale-ups die toe zijn aan een volgende stap in hun bedrijf. Niet alleen is het leuk om deze enthousiaste en inspirerende starters te helpen, er vloeien vaak ook blijvende contacten en klantrelaties uit voort. Een win-winsituatie voor alle partijen dus.

Meer dan deelnemen aan de lokale Startersdag
Maar behalve deelname aan de lokale Startersdag, waarbij je starters 1-op-1 ontmoet, biedt Startersdagen.com haar kennispartners nog meer. Als dé start-up community van Nederland bieden we je een package deal met events én online tools. Deel bijvoorbeeld je kennis via onze nieuwsbrief en/of kennisblogs en ben online vindbaar als één van de partners van Startersdagen.com. Zo kom je wel heel makkelijk in beeld bij nieuwe starters!

Ook partner worden van Startersdagen.com
Wil je ook partner worden van Startersdagen.com of wat meer informatie hierover ontvangen? Neem contact met ons op. We vertellen er graag alles over!