Het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers.

Je ideeën delen, je oriënteren, antwoord op je vragen krijgen, tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers. Voor al deze dingen kun je op zaterdag 23 november terecht bij de Ondernemersdag. En dat dan ook nog eens bij jou in de buurt, in Almere. Met allerlei enthousiaste ondernemers uit jouw regio. Breidt je netwerk uit door middel van netwerken. Laat je inspireren tijdens de seminars en workshop. En weet je wat het je kost? Helemaal niks! Dit is hét moment om een volgende stap te zetten met jouw (plannen voor je) eigen bedrijf. Dus kom, zet die stap en meld je aan! Tot ziens op de 23ste!

Hieronder vind je alle highlights van het programma:

Kennissessies

Onder het kopje seminars vind je allerlei inspirerende kennissessies en het voorprogramma. Tijdens zo’n kennissessie ga je in een half uur de diepte in over een bepaald onderwerp met een kennispartner. Kies jouw favoriete sessie op tijd en garandeer jezelf van een plekje. Heb je na de sessie nog vragen? Bezoek dan de stand van deze kennispartner of laat je gegevens achter in onze deal display!

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt staan vele kennispartners voor je klaar om je te voorzien van informatie over onderwerpen als administratie & boekhouding, belastingen, financiën, juridisch, professionele uitstraling en risico’s. Onder het kopje standhouders kun je filteren op thema. Eén ding is zeker, na iedere stand ben jij weer wat wijzer geworden over jouw onderneming!

Gemeentelijke informatieverstrekking (hoofdpartner)
De startup & zzp community van Nederland
Verbeter je pitch!
Advies en creatie van opvallende communicatie
Huisvesting
Advies boekhouden, marketing én strategisch advies
Je sociale kredietverstrekker
Begeleiding door ervaren ondernemers d.m.v. klankbordsessies
STOA
Zelfstandigenloket Flevoland
I AM ME