Let op: definitieve datum is nog niet bekend!
Meld je alvast aan voor de Startersdag Leidse Regio. Dan houden wij jou op de hoogte wanneer de eerstvolgende Startersdag in Leiden gaat plaatsvinden!

Het kennis-, inspiratie- en netwerkevent gericht op starters én het ZZP’ers plaats!
Deze Startersdag is nét wat anders dan alle andere Startersdagen, want er is een scheiding gemaakt in het middag én avondprogramma!
Het middagprogramma is speciaal gericht op starters en het avondprogramma is gericht op ZZP’ers. Onder welk segment val jij?

Logo Economie071  Logo gemeente Leiden Logo gemeente Leiderdorp  Logo gemeente Katwijk  Logo Gemeente Voorschoten     Logo gemeente Zoeterwoude Logo gemeente Oegstgeest

Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, antwoord op je vragen krijgen en tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers.
Voor al deze dingen kun je terecht bij de Startersdag Leidse Regio. En dat dan ook nog eens bij jou in de buurt, in Leiden. Daar zijn allerlei enthousiaste ondernemers uit jouw regio. En wordt de nieuwe Ondernemersschool van Qredits en SWO gelanceerd!
Ga netwerken, bezoek de startersmarkt en laat je inspireren tijdens de seminars en workshops. Dit is hét moment om een volgende stap te zetten met jouw (plannen voor je) eigen bedrijf.
Het kost je niks dan tijd.

Hieronder vind je alle highlights van het programma:

Keynote speaker Franck Fielemon – oprichter van Omzetcoach.nl

Praktijkcase strategie: van 0 naar 500 klanten in 3 jaar tijd

Franck Fielemon, spreker praktijkcase strategie: van 0 naar 500 klanten in 3 jaar tijdIn februari 2017 startte hij als deeltijdondernemer het bedrijf Omzetcoach.nl. Inmiddels werkt Franck Fielemon met vier medewerkers vanuit Voorschoten aan het succes van zijn klanten. Samen met acht andere omzetcoaches (licentiehouders) in Nederland helpt hij ondernemers en verkopers bij het behalen van hun omzetdoelstellingen door het verhogen van hun verkoopeffectiviteit. De afgelopen drie jaar kon Franck met zijn team maar liefst vijfhonderd nieuwe klanten verwelkomen. Franck gebruikt een verkoopstrategie die hij Sociaal Verkopen noemt en een van de belangrijkste hulpmiddelen daarin is LinkedIn.

Waaruit bestaat zijn complete strategie? Franck deelt zijn geheimen tijdens de Startersdag Leidse Regio om effectief klanten aan te trekken en te werven.

Na deze key note zul je anders tegen verkoop- en marketing aankijken en ben je als startende ondernemer beter in staat om keuzes te maken die jou gaan helpen maximaal rendement uit je eigen marketing- en verkoopinspanningen te halen.

Kennissessies tijdens Startersdag Leidse Regio

Onder het kopje seminars vind je allerlei inspirerende kennissessies en het voorprogramma. Tijdens zo’n kennissessie ga je in een half uur de diepte in over een bepaald onderwerp met een kennispartner. Kies jouw favoriete sessie op tijd en garandeer jezelf van een plekje. Heb je na de sessie nog vragen? Bezoek dan tijdens de startersdag de stand van deze kennispartner of laat je gegevens achter in ons deal display!

Informatiemarkt tijdens Startersdag Leidse Regio

Op de informatiemarkt staan vele kennispartners voor je klaar om je te voorzien van informatie over onderwerpen als administratie & boekhouding, belastingen, financiën, juridisch, professionele uitstraling en risico’s. Bij het kopje standhouders kun je filteren op thema. Eén ding is zeker, na iedere stand ben jij weer wat wijzer geworden over jouw onderneming!

De Ondernemersschool Leiden

Tijdens de startersdag wordt ook De Ondernemersschool van Qredits en SWO gelanceerd! De Ondernemersschool heeft één doel: jou zo goed mogelijk voorbereiden op het ondernemerschap.
De Ondernemersschool bestaat uit tien lesavonden  en een terugkomavond. De focus ligt op het schrijven van jouw ondernemingsplan en het vergroten van je ondernemersvaardigheden. Iedere lesavond komt er een thema aan bod. Zo leer je in 11 avonden over alle facetten van het ondernemerschap.
De SWO neemt 75% van de kosten van de Ondernemersschool in Leiden voor haar rekening. Meer info en inschrijven kan bij de stand van SWO of op de pagina met alle standhouders

Economie 071 (hoofdpartner)
Gemeente Leiden (hoofdpartner)
Gemeente Leiderdorp (hoofdpartner)
Gemeente Zoeterwoude (hoofdpartner)
Gemeente Katwijk (hoofdpartner)
Gemeente Oegstgeest (hoofdpartner)
Gemeente Voorschoten (hoofdpartner)
Interpolis (hoofdpartner)
Rudeboy Media
Csorba Media
Goede Zaak
Omzetcoach
EZPC Privacy Consultancy
Stichting Werk en Onderneming
Intellectuele Eigendom, waar gaat dat over? Octrooien?
Facedians
Qredits
Starterswedstrijd LEF
Ondernemersklankbord
Francis Frionnet Zakelijke portret fotografie
Rabobank Gelderse Vallei, hoofdpartner Startersdag Barneveld en omstreken
Rabobank Leiden-Katwijk
Conn-X-e, hét ontbijtbusinessnetwerk
Exact Go
De Ondernemersschool
UWV
GoedOpOrde.nl
Aila

Ronde 1

Succesvol een eigen bedrijf starten, hoe doe ik dat?
Onmisbare tips voor starters én groeiers!
Breaking the Ice: Interactieve speeddatesessie (Rudo Slappendel)
Het oerwoud van de media

Ronde 2

Waarom is een goede naam binnen je branding zo belangrijk? (Leiden)
Het geheim achter een goede privacyverklaring
Jouw logo: een shot creativiteit voor jouw omzet
Inspiratiesessie met succesvolle ondernemer