Het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers mede georganiseerd door Economie071.

          

Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, antwoord op je vragen krijgen en tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers.
Voor al deze dingen kun je op woensdag 11 maart 2020 terecht bij de Startersdag. En dat dan ook nog eens bij jou in de buurt, in Leiden. Daar zijn allerlei enthousiaste ondernemers uit jouw regio.
Ga netwerken, bezoek de startersmarkt en laat je inspireren tijdens de seminars en workshops. Dit is hét moment om een volgende stap te zetten met jouw (plannen voor je) eigen bedrijf.
Het kost je niks dan tijd. Dus kom, zet die stap en meld je aan!

Hieronder vind je alle highlights van het programma:

Keynote speaker Franck Fielemon – oprichter van Omzetcoach.nl

Praktijkcase strategie: van 0 naar 500 klanten in 3 jaar tijd

In februari 2017 startte hij als deeltijdondernemer het bedrijf Omzetcoach.nl. Inmiddels werkt Franck Fielemon met vier medewerkers vanuit Voorschoten aan het succes van zijn klanten. Samen met acht andere omzetcoaches (licentiehouders) in Nederland helpt hij ondernemers en verkopers bij het behalen van hun omzetdoelstellingen door het verhogen van hun

verkoopeffectiviteit. De afgelopen drie jaar kon Franck met zijn team maar liefst vijfhonderd nieuwe klanten verwelkomen. Franck gebruikt een verkoopstrategie die hij Sociaal Verkopen noemt en een van de belangrijkste hulpmiddelen daarin is LinkedIn.

Waaruit bestaat zijn complete strategie? Franck deelt zijn geheimen om effectief klanten aan te trekken en te werven.

Na deze key note zul je anders tegen verkoop- en marketing aankijken en ben je als startende ondernemer beter in staat om keuzes te maken die jou gaan helpen maximaal rendement uit je eigen marketing- en verkoopinspanningen te halen.

Kennissessies

Onder het kopje seminars vind je allerlei inspirerende kennissessies en het voorprogramma. Tijdens zo’n kennissessie ga je in een half uur de diepte in over een bepaald onderwerp met een kennispartner. Kies jouw favoriete sessie op tijd en garandeer jezelf van een plekje. Heb je na de sessie nog vragen? Bezoek dan de stand van deze kennispartner of laat je gegevens achter in onze deal display!

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt staan vele kennispartners voor je klaar om je te voorzien van informatie over onderwerpen als administratie & boekhouding, belastingen, financiën, juridisch, professionele uitstraling en risico’s. Bij het kopje standhouders kun je filteren op thema. Eén ding is zeker, na iedere stand ben jij weer wat wijzer geworden over jouw onderneming!

Economie 071 (hoofdpartner)
Gemeente Leiden (hoofdpartner)
Gemeente Leiderdorp (hoofdpartner)
Gemeente Zoeterwoude (hoofdpartner)
Gemeente Katwijk (hoofdpartner)
Gemeente Oegstgeest (hoofdpartner)
Gemeente Voorschoten (hoofdpartner)
Rudeboy Media
Csorba Media
Goede Zaak
Omzetcoach
EZPC Privacy Consultancy
Stichting Werk en Onderneming
BOIP

Voorprogramma

Toets de haalbaarheid van je plan, idee of bedrijf (voor prestarters en net begonnen starters)
Toets de haalbaarheid van je nieuwe plannen en ideeën (voor groeiende starters en scale up ZZP’ers)

Seminars & workshops

Volgt zo snel mogelijk meer

Onderneem zonder onnodige risico’s; alles wat jij écht moet weten over jouw juridische business
Het geheim achter een goede privacyverklaring
Succesvol een eigen bedrijf starten, hoe doe ik dat?
Waarom is een goede naam binnen je branding zo belangrijk? (Leiden)