Op 1 oktober vindt het kennis-, inspiratie- en netwerkevent gericht op starters!
Deze Startersdag is nét wat anders dan alle andere Startersdagen, want je kan ervoor kiezen om de Startersdag ’s middags bij te wonen óf ’s avonds. De inhoud van het programma is zowel ’s middags als ’s avonds hetzelfde. Vergeet je alleen niet aan te melden!

Keynote speaker


Henrie van Beusekom is direct vanuit de schoolbanken aan de gang gegaan met een camera veiligheidsconcept waarmee hij een internationale onderneming met meer dan 250FTE wist te bouwen die uiteindelijk actief is geworden in meer dan 70 landen en zich tot de marktleiders op haar vakgebied mocht rekenen. Op deze zeer interessante en dynamische ondernemingsreis heeft Henrie zich zeer uiteenlopende disciplines eigen gemaakt zoals innovatief mechatronisch productdesign, continue verbeteren, lean manufacturing, meten=weten, kwaliteitscertificeringen en normeringen, Management & Organisatie, vormgeving/marketing & salesconcepten, financiële modellen, HRM en vele zaken die hiermee direct en indirect verband houdt. Zijn nieuwsgierigheid, omdenkmentaliteit, positieve vooruitziende blik zorgt ervoor dat hij beginnende en ervaren ondernemers kan helpen in besluitvorming en toekomstvisies. In zijn visie zijn “Ondernemers de brengers van het geluk” en zeker als je dat op de juiste manier aanpakt.

Barneveld Tomorrow Dragons Den


Heb jij een gaaf idee en wil je hiermee je eigen bedrijf starten? Heb je een super idee maar ben je op zoek naar een ondernemer? Of ben je op zoek naar financiering om jouw idee een boost te geven?

Doe dan mee aan de Barneveld Tomorrow Dragons Den tijdens de startersdag op 1 oktober a.s!

Tijdens de Dragons Den krijg je als beginnende ondernemer de mogelijkheid je droom waar te maken door aan een panel van ondernemers / investeerders (‘dragons’) je plan uiteen te zetten in een pitch van vijf à tien minuten.

Je kunt de ‘dragons’ vragen een bedrag te investeren in ruil voor een percentage van je bedrijf. Daarnaast krijg je welgemeende adviezen mee, die jouw idee en je bedrijf sterker maken. Naast geld kunnen de ‘dragons’ ook besluiten je te ondersteunen met huisvesting, coaching, kennis en een uitgebreid netwerk.

Waarom wachten? Meld je nu aan voor de BT Dragons Den seminar en maak je droom waar!

Kennissessies

Onder het kopje seminars vind je allerlei inspirerende kennissessies en het voorprogramma. Tijdens zo’n kennissessie ga je in een half uur de diepte in over een bepaald onderwerp met een kennispartner. Kies jouw favoriete sessie op tijd en garandeer jezelf van een plekje. Heb je na de sessie nog vragen? Bezoek dan de stand van deze kennispartner of laat je gegevens achter in onze deal display!

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt staan vele kennispartners voor je klaar om je te voorzien van informatie over onderwerpen als administratie & boekhouding, belastingen, financiën, juridisch, professionele uitstraling en risico’s. Bij het kopje standhouders kun je filteren op thema. Eén ding is zeker, na iedere stand ben jij weer wat wijzer geworden over jouw onderneming!Rabobank Gelderse Vallei (hoofdpartner)
Interpolis (hoofdpartner)
Gemeente Barneveld, hoofdpartner Startersdag Barneveld en omstreken
Gemeente Barneveld (hoofdpartner)
Brilliant Work
Van Ree Accountants
De Startversneller
DBA advies
Jigler.nl
Startersdagen.com
Barneveld Tomorrow
Pon Dealer Lease
BDU media
Trudie de Haas Coaching
JOS Jonge Ondernemers Sociëteit Barneveld
BIK Ondernemend Barneveld

Ronde 1

Je hebt een leuk bedrijfsidee – maar hoe kom je aan genoeg klanten?
Balen van de boekhouding
René Brand: Durf te veranderen
Inspiratiesessie met succesvolle starter Arjan van Reenen

Ronde 2

Hoe onderscheid jij je van de concurrentie?
Balen van de boekhouding
Barneveld Tomorrow Dragons Den